Demet'in minik kızı gözünü fenomen diziye dikti! Görüşmeler başladı

Kızı Hira'yla birlikte alışveriş merkezinde görüntülenen Demet Akalın, Hira'nın 'Yeni Gelin' dizisinde oynamak istediğini hatta bunun için dizinin başrol oyuncusu Jessica May'la görüştüklerini söyledi.

Haberlinki
Haberlinki
09 Ekim 2018 Salı 13:26
Demet'in minik kızı gözünü fenomen diziye dikti! Görüşmeler başladı

Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın, geçtiğimiz gün kızı Hira ile alışveriş merkezinde görüntülendi. Akalın, 4 yaşındaki kızının oyuncu olmak istediğini bunun içinde Jessica May'la sık sık görüştüğünü söyledi.

HİRA 'YENİ GELİN' OYNAMAK İSTİYOR

Kızının "Yeni Gelin" dizisinin Brezilyalı oyuncu Jessica May ile telefonlaştığını söyleyen Akalın, "Hira Yeni Gelin'de oynamak istiyor. Jessica May ile telefonlaşıyor, sağ olsun çok şeker bir kız, hep bize mesaj atıyor. Onu görmeye Adana'ya gideceğiz. Hira, onun kızını oynayacakmış" diye konuştu.

LÜKSÜNDEN VAZGEÇMEDİ

Diğer yandan eski eşinin borçlarından dolayı evine icra gelen ve çoğu eşyası elinden alınan Akalın, 6 bin TL'lik spor ayakkabısıyla da dikkatleri üzerine çekti.

haberler.com

Son Güncelleme: 09.10.2018 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.