İşte Rüzgar Erkoçlar'ın düğün görüntüleri

Geçtiğimiz günlerde 'Bekarlığa Veda' partisi düzenleyen Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu bugün nikah masasına oturdu. Sarıyer, Bahçeköy’de bir mekanda gerçekleştirilen düğüne gelin ve damadın akrabalarının yanı sıra sanat camiasından birçok isim katıldı.

28 Eylül 2017 Perşembe 09:50
İşte Rüzgar Erkoçlar'ın düğün görüntüleri

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar (31) ve iki yıldır nişanlı olduğu Tuğba Beyazoğlu (26) geçtiğimiz akşam rüya gibi bir düğünle evlendi.Rüzgar Erkoçlar ile Beyazoğlu'nun nikah öncesi gelinlik ve damatlık ile olan fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.Davulla-zurnayla kız evine giden genç oyuncu o anları sosyal medya hesabından 'Kız evine gidiyoruz' notuyla paylaştı. Nişanlısıyla birlikte göbek attan Erkoçlar kameralara yansıdı.

SARIYER'DE EVLENDİ

Çift, kapı açmama geleneğinden, davullu zurnalı gelin alma ve gelinin beline bağlanan kırmızı kurdeleye kadar geleneklere uygun bir düğün yaptı.

Sarıyer Bahçeköy'de şık bir düğün daveti veren çiftin nikah şahitliğini usta gazeteci Cengiz Semercioğlu ve gelinin arkadaşları Süheyla Dağıstanlı ve Sevda Taşçı yaptı. Gelinin nikah şahidi olması planlanan ünlü sanatçı Seren Serengil yağmurun azizliğine uğradı. Arabası yolda kalan Serengil düğüne yetişemedi. Üzüntüsü instagramdan paylaşan Serengil, yeni evli çifte mutluluklar diledi.

Düğüne Berna Laçin, Yasemin Ergene, Özgür Aras, Cem Semercioğlu ve eşi Tuğba Diner gibi magazin ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Son Güncelleme: 28.09.2017 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.