Nihat Doğan'a bir şok daha!

Önceki gün 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alınan Nihat Doğan'a bir darbe de programda yorumculuk yaptığı Beyaz TV'den geldi.

Haberlinki
Haberlinki
12 Eylül 2018 Çarşamba 11:03
Nihat Doğan'a bir şok daha!

Türkücü Nihat Doğan, 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla önceki gün gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Kanal D Haber’in dün ortaya çıkardığı bu haberin ardından özellikle sosyal medyada Doğan’a büyük tepki gösterilmişti. Bu gelişmelerin ardından kanal yönetimi Doğan’ın “Söylemezsem Olmaz” programındaki görevine son verildiği iddia edildi.

DOĞAN: KOVULMADIM… ARA VERDİK

Öte yandan Nihat Doğan, Beyaz TV’den kovulduğuna dair söylentilerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Soruşturma sürecince programa bir süre ara verdiklerini söyledi.

Milliyet

Anahtar Kelimeler:
HaberlinkiNihat Doğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.