Seren Serengil cezaevine gönderildi

Şarkıcı Seren Serengil, 3 gün zorlama hapis cezası için hakkında çıkarılan yakalama kararı üzerine savcılığa teslim oldu. Ünlü şarkıcı, adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Haberlinki
Haberlinki
02 Şubat 2018 Cuma 11:37
Seren Serengil cezaevine gönderildi

Gülben Seren Serengil hakkında geçtiğimiz hafta İstanbul11. Aile Mahkemesi'nce 3 gün tazyik hapsi karar verilmişti. Mahkemenin gerekçeli kararını hazırlamasının ardından dün akşam saatlerinde Serengil hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

SABAH ERKENDEN TESLİM OLDU

Yakalama kararı üzerine Serengil, sabah erken saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine gelerek teslim oldu.

İnfaz savcılığında işlemleri yapılan Serengil, cezaevine götürülmesi için polislere teslim edildi. Serengil, polis eşliğinde adliyeden çıkarıldığı sırada basın mensuplarının ısrarlı sorularını yanıtlamaktan kaçındı. Hakkındaki iddialara ilişkin gerekli açıklamasının yaptığı programda yapılacağını kaydeden Serengil, Bakırköy cezaevine götürülmek üzere polis eşliğinde adliyeden ayrıldı.

Seren Serengil’in Pazartesi günü cezaevinden çıkacağı öğrenildi.

Seren Serengil'in avukatı istifa etti

DEMET AKALIN: ÜÇ GÜN CEZASINI ÇEKİP ÇIKACAK

Seren Serengil ile Gülben Ergen arasında yaşanan tartışmaya yönelik soruları yanıtlayan Demet Akalın, "Üç gün cezasını çekip çıkacak. Bir bakımdan iyi oldu, çünkü emsal bir karar. Ben de birkaç televizyon kanalına ihtarname gönderiyorum. Ama hiçbir sanatçı arkadaşıma bu maddeyi kullanmam. Zaten öyle kanlı bıçaklı olduğum insanlar yok. Bana iftira atanlar oluyor, direkt avukatıma yönlendiriyorum. Bazen avukatım, 'Bunda hakaret yok, dava açmayalım, gerek yok' diyor, 'Tamam, eyvallah' diyorum. Ama artık iş o kadar çığırından çıktı ki, eskiden öyleydi, eskiden böyleydi. Ortam çirkinleşince insanın tadı tuzu kalmıyor. Bana söylüyorlar, 'Senin için onu dediler, bunu dediler' diye. Boşver diyorum, boşver demeyi bilmek lazım. İşin gücün rayında gittikten sonra arkadakiler ile uğraşmıyorsun. Artık bana sosyal medyaya bakan kemik fanlarım bile bu tarz haberleri atmıyorlar. Çünkü zaten hayat o kadar yoğun ve ülkemizin durumu o kadar nazik ve diken üstünde ki, hiç bunlarla girdabın içine girmek istemiyorum. 10 sene önce olsaydı bodozlama girerdim, ama şu anda kendimde ne öyle bir enerji görüyorum ne de bu toplara girmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak:Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.