Tuğba Ekinci şok etti! Ahmet Kural'a destek

Şarkıcı Tuğba Ekinci, meslektaşı Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi iddialarının ardından "Sizin kadar güçlü bir bayana, ses sanatçısına küçük çocuk gibi bu şikayeti yakıştıramadım" açıklamasını yaptı.

Haberlinki
Haberlinki
02 Kasım 2018 Cuma 10:11
Tuğba Ekinci şok etti! Ahmet Kural'a destek

Oyuncu Ahmet Kural'ın şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddialarına ilişkin Tuğba Ekinci'den açıklama geldi. Ünlü şarkıcı, Ahmet Kural'ı savunarak, "Küçük çocuk gibi sizin kadar güçlü bir bayana, ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım" ifadelerini kullandı.

Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından, "Küçük çocuk gibi sizin kadar güçlü bir bayana, ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım. Her ilişkide oluyor itip kakışmalar. Ahmet ailesine çok hayırlı evlat oldu . Mesleğini tehlikeye atmanın alemi yok. Gerektiğinde erkek gibisiniz. Ahmet benim eski dostum asla büyük hatalar yapacak biri değil. Ayrıca şiddet görmek istemeyen bayanlar şiddet görmez. Saygılar, sevgiler" yorumunu yaptı.

Kaynak:Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.