AKUT ekibine yangın eğitimi

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerince, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiplerine yangın eğitimi verildi.Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, sorumluluk alanındaki olaylarda işbirliği yapmak...

01 Ağustos 2017 Salı 14:45
AKUT ekibine yangın eğitimi

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerince, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiplerine yangın eğitimi verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, sorumluluk alanındaki olaylarda işbirliği yapmak üzere Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Mersin Şubesi ile imzalanan protokol kapsamında, eğitim çalışmalarına başladı.

Bu kapsamda İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerince, Mersin AKUT ekibine yangın bilgisi eğitimi verildi. Mezitli’deki AKUT eğitim merkezinde düzenlenen eğitimlerde yangın türleri, türlerine göre yangınlara müdahale konuları teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı.

Son Güncelleme: 01.08.2017 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.