Ordu'da ırmağa düşen sahipsiz atı vatandaşlar kurtardı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde ırmağa düşen sahipsiz bir atı boğulmak üzereyken çevredeki vatandaşlar kendi imkanları ile kurtardı.

30 Ağustos 2017 Çarşamba 16:11

Ordu’nun Fatsa ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Elekçi Irmağı üzerinde bulunan Sevgi Köprüsü’nün altında ırmak kenarında otlandığı öğrenilen at birden suya kapıldı. Yaklaşık 15 dakika sonra suya kapılan atı vatandaşlar fark etti ve itfaiye ekiplerinden yardım istediler. İtfaiye ekipleri gelene kadar çevredeki vatandaşlar suya düşen atı elbiseleri ile girip önce kenara çektiler.

Daha sonra olay yerine gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa İtfaiye ekiplerinin yardımı ile at tamamen karaya çıkarıldı. Soğuk sudan çıkan at titrerken duyarlı vatandaşlar da atın üzerine üşümesinler diye battaniye sardılar. Bir süre sonra at kendine geldi hiç bir şey olmamış gibi ayağı kalktı ve otlanmaya ırmak kenarında devam etti.Olayı gören vatandaşlar ise atın suda çırpındığını daha sonra da olayı itfaiye ekiplerine haber verdiklerini, atın kurtulmasından sonra çok mutlu olduklarını belirttiler.

Son Güncelleme: 30.08.2017 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.