Ak Parti Milletvekili A. Adayı Mustafa ÖZCAN'dan Eğitim Bir-Sen'e ziyaret

Finans Uzmanı – Mali Müşavir  Mustafa ÖZCAN 28. Dönem Ak Parti Samsun Milletvekili A. Adayı olarak, Eğitim Bir-Sen Samsun 1 No'lu Şubesine  ziyaret gerçekleştirdi.

Haberlinki
Haberlinki
03 Nisan 2023 Pazartesi 14:12
Ak Parti Milletvekili A. Adayı Mustafa ÖZCAN'dan Eğitim Bir-Sen'e ziyaret

Finans Uzmanı – Mali Müşavir  Mustafa ÖZCAN
28. Dönem Ak Parti Samsun Milletvekili A. Adayı olarak,
Eğitim Bir-Sen Samsun 1 No'lu Şubesine  ziyaret gerçekleştirdi.
Şube Başkanı Hamdi Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ülke ve Seçim gündemi, eğitim, ve sendikal konularla ilgili istişarelerde bulundu.
Şube Başkanı Hamdi Yıldız tarafından, kendilerine   “ eğitim çalışanlarına şiddet tespit ve öneriler ‘’ ile ilgili hazırlanmış olan kitap hediye edildi.

MUSTAFA ÖZCAN KİMDİR ?
02.10.1972 Çarşamba doğumludur. İlkokulu Salıpazarı Alanyaykın Mahallesi'nde,  ortaokulu  Salıpazarı Gökçeli ve  Çarşamba Atatürk Ortaokulu'nda, liseyi Çarşamba Lisesi'nde, lisans eğitimimi Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. İkinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Programını  tamamladı. Üçüncü  üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümüne devam etmektedir. Yüksek lisansını 19 Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı Muhasebe ve Finansman Dalında tamamladı.

1991 yılında çalışmaya başladığı Vakıfbank’tan 2008 yılında Ticari Portföy Yöneticisi olarak emekli oldu.  Akabinde Şekerbank'ta Ticari Portföy Yöneticisi, Şirinoğlu Faktoring'te Pazarlama Yetkilisi, Bir Holding Firmasında Finans Yöneticisi olarak görev yaptı. 

05.05.2016 yılında Mali Müşavirlik staja başlama sınavını kazanıp, 3 yıl olan stajını yüksek lisans yapmış olması nedeniyle 2 yılda tamamlayıp, yeterlilik sınavından sonra “Serbest Muhasebeci Mali Müşavir‘’ unvanını aldı. 
Ak Parti 25. 26 ve 27. Dönem Samsun Millet Vekili Adayı ve 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde, Ak Parti  İlkadım/ Samsun Belediye Başkan Aday adayı oldu. 

An itibariyle Samsun merkezli olarak kendi ofisinde S.M. Mali Müşavir olarak çalışmaktadır. Bunun yanı sıra Finans Uzmanı ve Bankacı olarak, Banka ve Finans Bilirkişilik, Banka ve Finans Danışmanlık ve Konkordato Komiserliği yapmaktadır. 
Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Tahkim Kurulu Başkanı  ve üyesi, Türkiye Yeşilay Cemiyeti üyesi ve Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Emeklileri derneği üyesidir.
% 40 Ortopedik engellidir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır. 22 yaşındaki oğlu üniversite eğitimini almakta olup 13 yaşındaki kızı ortaokul 8. sınıfta eğitimine devam etmektedir.
İngilizce ve Gürcüce bilmektedir.

Son Güncelleme: 03.04.2023 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.