Erken seçim için karar günü! Saatler kaldı...

Ankara'da sıcak saatler. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı sonrası gözler bugün yapılacak Erdoğan-Bahçeli görüşmesine çevrildi. Türkiye nefesini tuttu saat 13.30'da Beştepe'den gelecek kararı bekliyor. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Beştepe'deki görüşmenin daha önce planlandığını dile getirdi.Ünal, "Bugün yapılacak görüşmenin sonucunu görmek gerekir. Liderlerden sonra partilerin organları görüşecek. Cumhurbaşkanı yarın vekillerle görüşecek. AK Parti her zaman seçimlerin zamanında yapılması konusunda hassas olmuştur" diye konuştu.

Haberlinki
Haberlinki
18 Nisan 2018 Çarşamba 11:42
Erken seçim için karar günü! Saatler kaldı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, dünkü grup toplantısında, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor koşulların, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin öngörüldüğü 3 Kasım 2019’a kadar sürdürülmesinin giderek zorlaşacağına dikkat çekerek 26 Ağustos 2018’de erken seçimçağrısı gündeme bomba gibi düştü. Ankara'da kulisler harketlendi. CHP ise Bahçeli’nin çağrısına hemen cevap vererek, “Hodri meydan” çıkışıyla erken seçim kararına destek mesajı verdi.

ERKEN SEÇİM KARARI İÇİN GÖZLER SAAT 13:30'A ÇEVRİLDİ 

AK Parti'nin ne söyleceği merak konusu olmuştu, cevap Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli ile bugünsaat 13.30'da görüşeceğini açıkladı. Bu açıklama sonrası Türkiye negfesini tuttu Beştepe'deki görüşmeden çıkacak kararı beklemeye başladı. 

Kaynak:Hürriyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.