Usta'ya Çarşamba'da Sevgi Seli!

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Çarşamba ilçesinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

Haberlinki
Haberlinki
28 Mart 2019 Perşembe 14:56
Usta'ya Çarşamba'da Sevgi Seli!

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Çarşamba ilçesine bağlı İlkadım ve Çay Mahallelesi'nde sevenlerine seslendi.

 

Yoğun kalabalığın olduğu iki miting alanında da Usta'yı sevenler, meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde Usta'nın yanında olduklarını gösterdiler.

 

Konuşmalarında rakiplerinin yaptığı ayak oyunlarına değinen Usta "31 Mart Yerel seçimlerinde kullanılacak pusulanın orjinali YSK tarafından belirlendi. Bizim pusuladaki yerimizi ve mühürün nereye basılacağını her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Mustafa Demir ve ekibi YSK'nın yayınladığı pusulanın aksi bir pusulayı her gittiği yerde reklam ediyor ve bağımsız adaya, pusulada mühürün vurulacağı yeri insanlara yanlış anlatıyor. Seçmeni yanıltmaya yönelik davranışlar sergiliyor. Seçmeni yanıltarak, kandırarak seçim propagandası yapıyor. Bizim bir açığımızı bulamayıp ayak oyunlarıyla bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Ama milletimize burdan sesleniyorum yılmayacağız, bu iğrenç oyunlara rağmen biz bu seçimi alıp Samsun'a Başkan olacağız. Gönüllülerimizle, ilçe ilçe, mahalle mahalle gezip hemşehrilerimize mühürlerini nereye vuracaklarını anlatıyoruz. Çok şükür, vatandaşlarımız; "İsminiz pusulanın arkasında da olsa biz gene sizi buluruz ve o mührü oradaki yuvarlağa vururuz." diyor. Ne yapsanız boş, hemşehrilerim Erhan Usta'yı o pusulada bulacak ve o helal oylarını bizlere verecektir" dedi.

İHA

Anahtar Kelimeler:
Erhan Usta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.