Yılmaz: Halkımız İşin Ehli Olanı Göreve Getirecektir

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "En iyi belediye hizmeti verecek kadrolar Cumhur İttifakı'nda mevcut, belediyecilik bizim işimizdir." dedi.

Haberlinki
Haberlinki
26 Mart 2019 Salı 09:34
Yılmaz: Halkımız İşin Ehli Olanı Göreve Getirecektir

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı Terme ve Tekkeköy mitinglerine katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Cumhur İttifakı belediye başkan adayları, MHP ve AK Parti teşkilat üyeleri ile vatandaşların katılımıyla Terme ve Tekkeköy ilçelerinde miting gerçekleştirildi.

Yüksek katılımın olduğu mitinglerde büyük coşku yaşandı, Cumhur İttifakı adaylarına tam destek verildi. Mitinglerde konuşma yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart seçimlerine sayılı bir zaman kaldığını, Cumhur İttifakı adaylarına halkın büyük teveccüh gösterdiğini söyledi.

"TÜM ADAYLARIMIZ HİZMET İÇİN HAZIR"

Büyükşehirde Cumhur İttifakı adayı Mustafa Demir'in ve 17 ilçe başkan adayının Samsun'u geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için var güçleriyle  çalışmaya hazır olduğunu ifade eden Yılmaz, sandıkta çıkan sonucu ise her zaman baş tacı yaptıklarını kaydetti.

"Cumhur İttifakı adaylarına halkımızın yetki vermesiyle Türkiye kazanacak, Samsun kazanacak" diyen Yılmaz, "Halkımız işin ehli olanları göreve getireceğine gönülden inanıyoruz. En iyi belediye hizmeti verecek kadrolar Cumhur İttifakı'nda mevcut, belediyecilik bizim işimizdir. AK Parti'nin, Cumhur İttifakı'nın başarısı ortadadır. Bizim kaybedecek bir dakikamız dahi yok. Yapılacak çok işimiz, hizmetlerimiz sırada bekliyor. Halkımızın bize olan güveni, inancı tam. Büyük bir sorumlulukla bu zamana kadar verdiğimiz hizmetlerin daha fazlasını 'Gönül Belediyeciliği' sürecinde halkımıza sunacağız. Biz adaylarımıza güveniyor ve inanıyoruz, halkımızın da düşüncesi aynı. Bunun için el ele vererek, 31 Mart'ta sandıkta Cumhur İttifakımıza güçlü bir destek bekliyoruz." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.