Samsun Valisi'nden anlamlı davranış

 Beyin tümörü ameliyatı olacak eşine moral ziyareti yapması için sosyal medya hesabından Samsun Valisi Osman Kaymak'a mesaj atan vatandaşın isteği yerine geldi. 

24 Şubat 2018 Cumartesi 10:32
Samsun Valisi'nden anlamlı davranış

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Servisinde yatan eşine moral vermek amaçlı dün Samsun Valisi Osman Kaymak'a sosyal medya hesabı üzerinden mesaj atan Numan Güvelioğlu isimli vatandaşın isteğine Vali duyarsız kalmadı. Güvelioğlu'na sosyal medya üzerinden 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Vali Kaymak, bu sabah Güvelioğlu'nun eşini hastanede ziyaret etti. Öğretmen olan hastaya ve yakınına moral veren Vali Kaymak, hastane yöneticilerinden hastanın durumu hakkında bilgi aldı. Bu anlamlı davranış karşısında mutlu olduklarını belirten Güvelioğlu, moral ve motivasyonlarının arttığını belirtti.

Son Güncelleme: 24.02.2018 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.