Samsun’un sağlık turizm merkezi olma hedefi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un sağlık turizm merkezi haline gelmesi için elinden gelen desteği vereceğini söyledi. 

07 Eylül 2017 Perşembe 15:16
Samsun’un sağlık turizm merkezi olma hedefi

Samsun Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Sadi Ergin ve Yönetim Kurulu Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Samsun'da Sağlık Turizmi Geliştirme ve Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu 3. Olağan toplantısına verdiği katkı nedeniyle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür eden Samsun Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Sadi Ergin, Başkan Yılmaz ile Samsun'da sağlık turizminin geliştirilmesi adına yapılması gerekenleri görüştü.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Ergin ve yönetimine teşekkür eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da, "Samsun, sağlık turizmi açısından büyük bir potansiyele sahip. Kentimizin sağlık turizm merkezi haline gelmemesi için hiç bir sebep yok. Tıp fakültesiyle, özel hastaneleriyle doğal güzelliklerimizi ve kaynaklarımızı bir bütün halinde entegre ederek bunu gerçekleştirmemiz mümkün. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu konuda yapılması gereken her adımda göreve hazırım ve üzerime düşeni sonuna kadar yerine getireceğim. Bu konu kentimizin geleceği için de büyük önem arz ediyor” diye konuştu.
Ziyaret hediye takdimi sonrası sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.