1 mart perşembe Samsun'da hava durumu

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 1 mart perşembe günü Samsun'da hava durumu parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu 4 derece.

01 Mart 2018 Perşembe 08:35
1 mart perşembe Samsun'da hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerde ise kar şeklinde olması bekleniyor.Ordu çevrelerinde öğle saatlerine kadar görülecek olan yağışların; kıyı kesimlerde kuvvetli yağmur ve zamanla karla karışık yağmur (21-50 mm.), iç ve yüksek (200m. ve üzeri rakımlı) kesimlerde ise yoğun kar (20 cm ve üzeri) şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI:
Hissedilir derecede (8 ila 12) azalarak mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR:
İç kesimlerde batılı yönlerden hafif yer yer orta kuvvette, kıyı kesimlerde ise kuzey ve batılı orta yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.