11 ocak perşembe Samsun hava durumu

Meteoroloji genel müdürlüğünden alınan verilere göre 11 ocak perşembe Samsun'da en yüksek sıcaklığın 13 derece olması bekleniyor.

11 Ocak 2018 Perşembe 08:31
11 ocak perşembe Samsun hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre: bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Tokat ve Amasya çevreleri sabah saatlerinde, Çorum çevreleri ise sabah ve akşam saatlerinde hafif yağmurlu olarak geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI:

2 ila 4 derecelik artış bekleniyor.

RÜZGAR:

İç kesimlerde güneyli, kıyı kesimlerde doğu ve güneydoğulu zamanla güneybatılı yönlerden hafif yer yer orta kuvvette, akşam saatlerine kadar Sinop ve Samsun'un batı kıyılarında, öğle saatlerinden itibaren ise Tokat ve Ordu çevrelerinde zaman zaman kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.