14 şubat çarşamba Samsun'da hava durumu

Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre 14 şubat çarşamba günü Samsun'da hava durumu parçalı ve zaman zaman çok bulutlu olmak üzere 14 derece.

14 Şubat 2018 Çarşamba 08:44
14 şubat çarşamba Samsun'da hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, akşam geç saatlerde Kastamonu, Sinop, Çorum , Amasya ve Tokat çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI:
Bölge genelinde 4 ila 6 derece artacağı bekleniyor.

RÜZGAR:
Genellikle güney ve doğu yönlerden orta kuvvette, akşam ve gece saatlerinde iç kesimlerde kuvvetlice (30-50 Km/s) eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR
Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: Rüzgarın iç kesimlerde güneyli yönlerden zaman zaman kuvvetli esmesi beklendiğinden soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.