23 kasım perşembe Samsun hava durumu

Meteoroloji genel müdürlüğünden alınan tahminlere göre Samsun'da soğuk ve yağmurlu bir hava etkisini gösterecek.Sabah saatlerinde etkisini kaybeden yağmur gün içerisinde aralıklı olarak devam edecek.

23 Kasım 2017 Perşembe 09:06
23 kasım perşembe Samsun hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinin çok bulutlu ve yağışlı geçmesi beklenmekte olup yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. 23 kasım Samsun hava durum 7 ila 8 derece dolaylarında yağmurlu olması bekeniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BUZLANMA VE ZİRAİ DON UYARISI: Özellikle gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif, yer yer orta kuvvette, yükseklerinde ise kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden karayolunu kullanacak sürücüler ile zirai faaliyette bulunan vatandaşlarımızın oluşabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, zirai don vb.) dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.