25 ocak perşembe Samsun'da hava durumu

Meteoroloji genel müdürlüğünden alınan bilgilere göre 25 ocak perşembe Samsun'da hava durumu aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı olmak üzere en yüksek 4 en düşük 1 derece olacağı bildiriliyor.

25 Ocak 2018 Perşembe 08:40
25 ocak perşembe Samsun'da hava durumu

Yapmış olduğumuz son değerlendirmelere göre Bölgemizde havanın çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçmesi beklenmektedir. Yağışlar kıyı kesimlerde karla karışık yağmur ve kar, iç kesimlerde ise kar şeklinde olacak.

HAVA SICAKLIĞI:
1 ila 3 derece dolayında azalması beklenmektedir.

RÜZGAR:
Kuzeyli yönlerden orta kuvvette, iç kesimlerde yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi beklenmektedir.

UYARILAR

KUYVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI:
Kar yağışının Samsun'un doğu ilçelerinin yüksek kesimlerinde ve Ordu'nun kıyı kesimler hariç iç kesimlerinde akşam saatlerine kadar yer yer kuvvetli (10-20 cm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara ( Buzlanma, don olayı, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI:
Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Son Güncelleme: 25.01.2018 08:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.