26 şubat pazartesi Samsun'da hava durumu

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 26 şubat pazartesi günü Samsun'da hava durumu parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu 6 derece.

26 Şubat 2018 Pazartesi 08:32
26 şubat pazartesi Samsun'da hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren batı kesimlerden başlayarak zamanla bölge genelinin aralıklı yağmurlu, Kastamonu'nun iç kesimlerinin yer yer karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI:
Samsun ve Ordu çevrelerinde 2 ila 4 derece azalacağı, Kastamonu çevrelerinde ise 2 ila 4 artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR:
Kuzey ve doğulu, akşam saatlerinden sonra güney ve doğulu yönlerden orta kuvvette, kıyı kesimlerde zaman zaman kuvvetli (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

DENİZLERİMİZDE FIRTINA UYARISI:
Batı Karadeniz'de rüzgarın doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/saat) kuvvetinde fırtına, açıklarda zaman zaman 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği ve bu gece saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar, vb.) karşı denizciler ile balıkçıların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.