27 ocak cumartesi Samsun hava durumu

Meteoroloji genel müdürlüğünden alınan bilgilere göre 27 ocak cumartesi günü Samsun'da hava durumu çok bulutlu, hafif aralıklı yağmurlu 5 derece.

27 Ocak 2018 Cumartesi 09:17
27 ocak cumartesi Samsun hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, Samsun ve Sinop kıyı kesimleri ile Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, aralıklı olmak üzere kıyı kesimlerde yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerde ise kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve yer yer sis tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI:
Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR:
Bölgenin kıyı kesimlerinde batı ve kuzeybatı, iç kesimlerinde ise kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON UYARISI:
Bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.