27 şubat salı Samsun'da hava durumu

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 27 şubat salı günü Samsun'da hava durumu parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu 6 derece.

27 Şubat 2018 Salı 08:34
27 şubat salı Samsun'da hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre: Bölge genelinin parçalı, çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların genellikle yağmur, Kastamonu'nun yüksek kesimlerinde sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olacağı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI:
4 ila 8 derece civarında artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR:
Genellikle güneyli, kıyı kesimlerde güneydoğulu yönlerden orta kuvvette, iç kesimlerde kuvvetli (30-50 km/saat), kıyılarda kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin edilmektedir.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR İLE SOBA VE DOĞALGAZ KAYNAKLI BACA ZEHİRLENMELERİ UYARISI:
Rüzgarın bölgemiz genelinde güneyli yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar, Çatı uçması, Soba ve baca gazı zehirlenmeleri ve benzeri) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Son Güncelleme: 27.02.2018 08:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.