30 aralık cumartesi Samsun hava durumu

Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan açıklamalara göre 30 aralık cumartesi parçalı ve çok bulutlu olmak üzere 17 derece.

30 Aralık 2017 Cumartesi 09:24
30 aralık cumartesi Samsun hava durumu

Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yer yer karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Çorum, Amasya çevreleri ile gece saatlerinde Sinop çevrelerinin yağmurlu geçmesi beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI:
Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR:
Genellikle güneyli yönlerden orta ve yer yer kuvvetli (30-50 km/saat), gece saatlerinden itibaren Kastamonu ve Sinop'un kıyı kesimlerinde batılı yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Çok bulutlu ve yağmurlu 9

İstanbul: Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 13

İzmir: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 13

Antalya: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; doğu ilçelerde kuvvetli olması bekleniyor. 15

Samsun: Çok bulutlu 19

Trabzon: Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmurlu 19

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.