81 ilde kütüphane açacak

Genel Merkezi Samsun'da olan PTT Çalışanları Dayanışma Derneği (PTT-DER), 81 ilde kütüphane açmayı hedefliyor.

10 Ocak 2018 Çarşamba 08:58
81 ilde kütüphane açacak

Haber Linki – Kurulduğu günden bu yana hayata geçirdiği sosyal sorumluluk faaliyetleri ile dikkat çeken PTT-DER, bir meslek kolu organizasyonu olmaktan öte bir iyilik hareketi olarak göze çarpıyor.

Başkanlığını Samsun PTT Genel Müdürlüğü'nde görev yapan Onur Karagöl'ün üstlendiği derneğin, Türkiye'nin tüm illerinde teşkilatı ve 2 bine yakın üyesi bulunuyor.

PTT-DER'in çalışmalarını anlatan Başkan Onur Karagöl, terör mağduru çocuklara yaptıkları kitap ve oyuncak desteği yaptıklarından, çeşitli illerde çocuk yuvalarına düzenledikleri ziyaretlerden bahsetti.

PTT çalışanlarını birlik, bütünlük, dayanışma ve paylaşma arzusu etrafından toplamayı amaçladıklarını vurgulayan Başkan Karagöl, "Faaliyetlerimiz doğrultusunda Türkiye'nin 81 ilinde kütüphane açmayı planlıyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 10.01.2018 09:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.