Afrin'den Atakum Belediye Başkanı Taşçı'ya selam var!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Samsunlu bir askerin bombaya yazdığı yazı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı duygulandırdı.

24 Ocak 2018 Çarşamba 12:38
Afrin'den Atakum Belediye Başkanı Taşçı'ya selam var!

Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan ve isminin Ahmet olduğu öğrenilen Samsunlu asker, bombanın üzerine yazdığı yazı ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya selam gönderdi.  Taşçı, paylaştığı fotoğrafa “Bölücü hainlere fırsat vermemek için Afrin’de vatan savunması yapan askerlerimizden selam var. Selamınızı aldım yiğitlerim, Allah yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle” yorumunda bulundu.  Taşçı’nın sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraf büyük beğeni topladı. Paylaşımlara yorum yapan vatandaşlar Afrin'deki Türk askerlerine dualarını eksik etmedi.

Son Güncelleme: 24.01.2018 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.