Anaokulu öğrencilerine 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlendi

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI NEDENİYLE İLK KIVILCIM ANAOKULU TARAFINDAN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ.

26 Nisan 2023 Çarşamba 12:20
Anaokulu öğrencilerine 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle İlk Kıvılcım Anaokulu tarafından 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlendi.

İlk Kıvılcım Anaokulu tarafından okul bahçesinde düzenlenen programa Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, okul idarecileri, anaokulu öğrencileri ve velileri katıldı.

İlk Kıvılcım 23 Nisan Çocuk Şenliğin programında çocuklar akıl oyunları, deneyler, ebru, yüz boyama ve geleneksel çocuk oyunları etkinliklerine atıldılar ayrıca okul bahçesine kurulan stantta çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.

Okul Müdürü Galip Seven yaptığı olduğu açıklamada; “Gazi Mustafa Atatürk’ün çocuklara hediye etmiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını geleceğin gençleri çocuklarımız ile birlikte Baharın geldiği bu günlerde kutlamaktan mutluyuz” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir programda çocuklar ile bir araya gelerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.