Atakum’da kadınların dayanışma buluşması

ÖZGECAN KADIN DANIŞMA MERKEZİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKTE KADINLARA SESLENEN ATAKUM BELEDİYE BAŞKANI AV. CEMİL DEVECİ, ”ÇOCUKLARINIZIN GELECEĞİ İÇİN BİR ADIM ÖNE ÇIKIN” DEDİ. ATAKUM BELEDİYESİ TARAFINDAN KADINLARIN SOSYAL, PSİKOLOJİK, EKONOMİK VE HUKUKİ SORUNLARLA BAŞ EDEREK DAHA KATILIMCI VE ÜRETKEN HALE GELMELERİ İÇİN HİZMETE AÇILDIĞI BELİRTİLEN ÖZGECAN KADIN DANIŞMA MERKEZİ’NDE, ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

02 Haziran 2023 Cuma 17:42
Atakum’da kadınların dayanışma buluşması

Özgecan Kadın Danışma Merkezi’nin düzenlediği etkinlikte kadınlara seslenen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, ”Çocuklarınızın geleceği için bir adım öne çıkın” dedi.

Atakum Belediyesi tarafından kadınların sosyal, psikolojik, ekonomik ve hukuki sorunlarla baş ederek daha katılımcı ve üretken hale gelmeleri için hizmete açıldığı belirtilen Özgecan Kadın Danışma Merkezi’nde, çalışmalar devam ediyor. Koruyucu, önleyici, geliştirici; rehberlik ve rehabilitasyon hizmetlerinin verildiği merkezde, çalışmaların geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla, ‘Kadınlar Buluşması’ etkinliği gerçekleştirildi. Buluşmada merkezde görev alan psikolog, sosyal hizmet uzmanı, avukat, çocuk gelişim uzmanı ve eğitmenden oluşan ekip, yürütülen çalışmalar hakkında kadınlara bilgi verdi. Tek tek söz alan kadın katılımcılar taleplerini iletirken; beklentilerini içeren anket çalışmasına da katıldı. Toplantıda, merkezde açılması düşünülen kurslar ile ilgili de değerlendirme yapıldı.

“Toplumda daha etkili olun”

Etkinliği ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ülke olarak geçirilen zor dönemde kadınlara önemli görevler düştüğünü belirterek, “Atakum, kadın kenti. Kadın olmadan Atakum olmaz. Türkiye olmaz. Görev yaptığım dört yıl boyunca kadınlara ’bir adım öne çıkın’ diyorum. Hem ailede hem de içinde bulunduğunuz toplumda daha etkili olun. Her birinizin ayrı ayrı çocukları, torunları var. Onların geleceği için bu, çok önemli. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz ama bu zorlu süreçten çıkarız. Bu ülke, kötü günleri daha önce de gördü. İsteğimiz bir an önce bu zor günlerden kurtulmamız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.06.2023 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.