Atakum’da kırsalda karla mücadele

Samsun’un Atakum Belediyesi, "Karla mücadele çalışmalarımız kırsal mahallelerimizde yoğun şekilde devam etmektedir" açıklamasında bulundu.

25 Şubat 2025 Salı 19:57
Atakum’da kırsalda karla mücadele

Samsun’un Atakum Belediyesi, "Karla mücadele çalışmalarımız kırsal mahallelerimizde yoğun şekilde devam etmektedir" açıklamasında bulundu.

Atakum Belediyesi, fen işleri ekiplerinin karla mücadele çalışmalarına kesintisiz devam ettiğini, kar küreme çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını, tuzlama çalışmalarına geçildiğini, şu ana kadar 185 ton tuz ve 200 ton kumun kullanıldığını duyurdu.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "17 Şubat tarihinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı ile ilgili olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, kırsal mahallelerde çalışmalarına başlamış olup, belli bir rakım üzerinde etkili olan kar yağışı ile hızlı bir şekilde müdahale etmiş ve çalışmalarına başlamıştır. Ayvalı, Kasnakçımermer, Şenyurt, Akalan, Çatmaoluk, Elmaçukuru, Aslandamı, Erikli, Kabadüz, Yeşiltepe, Kayagüney, Özören, Karakavuk Mahallerinde ekiplerimiz çalışmalarına devam etmekte olup, 22 Şubat tarihinde kent merkezini etkileyen kar yağışı nedeniyle ekiplerimizin büyük bir kısmı, merkez mahallelere müdahale için sevk edilmiştir. Bugün itibarıyla ilçemizin merkez mahallelerinde yoğun bir çalışma neticesinde kar küreme çalışmaları büyük oranda tamamlanmış olup, tuzlama çalışmaları sürmektedir. Karla mücadele çalışmalarımız kırsal mahallelerimizde yoğun şekilde devam etmektedir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.