Başkan Sandıkçı: “Hemşehrilerimizin talep ve önerilerine önem veriyoruz”

CANİK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SANDIKÇI, HEMŞEHRİLERİN TALEP VE ÖNERİLERİNE ÖNEM VERDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

20 Aralık 2023 Çarşamba 16:12
Başkan Sandıkçı: “Hemşehrilerimizin talep ve önerilerine önem veriyoruz”

SAMSUN (İHA) – Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, hemşehrilerin talep ve önerilerine önem verdiklerini söyledi.

İlçe sakinleriyle bir araya gelmeye devam eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki esnafı iş yerlerinde ziyaret etti. Başkan İbrahim Sandıkçı, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Sandıkçı ayrıca esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.

“Hemşehrilerimizin talep ve önerilerine önem veriyoruz”

Vatandaşların talep ve önerilerini her zaman dinlediklerini dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “Esnaf kardeşlerimizin ve hemşehrilerimizin talep ve önerilerine önem veriyoruz. Esnaf kardeşlerimizi iş yerlerinde, hemşehrilerimizi mahallelerinde ve evlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini kendilerinden dinliyoruz. İlçemizdeki çalışmalarımızı ve çalışma planlarımızı vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.