Başkan Sandıkçı: “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz”

BAŞKAN SANDIÇI VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ.

29 Mart 2024 Cuma 13:48
Başkan Sandıkçı: “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz”

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz, hemşerilerimizle birlikte 31 Mart akşamını bayrama dönüştüreceğiz” dedi.

Başkan İbrahim Sandıkçı vatandaşlar ile bir araya gelerek, ilçeye yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti. Eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla, Canikli vatandaşlar için hizmet etmeye devam ettiklerini söyleyen Sandıkçı, vatandaşlar ile olan güçlü birlikteliğin değerine değer katacaklarını ifade etti.

İlçenin geleceğine yön veren proje ve yatırımlara imza attıklarını belirten Başkan Sandıkçı, “5 yıl boyunca durmak bilmeden ve büyük bir titizlikle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemizi yeni kimliğine kavuşturduk. Vatandaşlarımızın yerinde ve hızlı hizmet almaları için yeni projeleri ve etkin çözümleri hayata geçirdik. Canik Belediyemize borçsuz belediye unvanını kazandırırken, eser ve hizmetlerle ilçemizi ihya etmenin gayreti içerisinde olduk. Canikimizde gerçek belediyeciliği sürdüreceğimiz, daha çok gönüllere ulaşacağımız, yeni projeler ve yatırımlara imza atacağımız 5 yıla doğru ilerliyoruz. Allah’ın izniyle hemşerilerimizle birlikte 31 Mart akşamını bayrama dönüştüreceğiz. Kararlı çalışmalarımız ve güçlü birlikteliğimizle Canikimizi her alanda geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.