Başkan Taşçı’dan çocuklara halı saha sözü

Geride bıraktıkları 4 yıl içerisinde Atakum’a 14 halı saha ve spor tesisi kazandıran Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 15. halı sahayı Mimarsinan İlk ve Ortaokulu bahçesine yaptıracaklarını söyledi.

Haberlinki
Haberlinki
20 Nisan 2018 Cuma 15:02
Başkan Taşçı’dan çocuklara halı saha sözü

Atakum Mimarsinan İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ziyareti esnasında kendisinden halı saha yaptırmasını isteyen öğrencileri kırmayarak, bu yaz okula halı saha ile birlikte, kütüphane ve konferans salonunu da kazandıracaklarının sözünü verdi. Çalışmaları önümüzdeki eğitim-öğretim yılına yetiştireceklerini kaydeden Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak gençlerimize ve çocuklarımıza güveniyoruz. Onlara yönelik projeler her zaman ayrıcalıklı” dedi.

Atakum Belediyesindeki 4 yıllık görev sürelerince genç ve çocuk odaklı projelere her zaman öncelik verdiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum, nüfusu rekor düzeyde hızlı artan bir kent. Artan nüfusumuz içerisinde gençler ve çocuklar önemli bir yere sahip. Biz de Atakum Belediyesi olarak, ilçemizde yaşayan gençlerin ve çocukların vakit geçirebileceği, sportif faaliyetlerde bulunabileceği alanlar oluşturarak, göreve geldiğimizde sadece 1 tane olan spor tesisi sayısını 14’e katladık. Bu sayıyı, yaz aylarında Mimarsinan İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde yapımını tamamlayacağımız halı sahayla birlikte 15’e yükselteceğiz. Atakum en çok gençlerin ve çocukların kenti. Bu anlayışla çalışmalarımızı, onların daha iyi şartlar altında büyümesi için gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.04.2018 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.