Başkan Togar: 'Tekkeköy tarih yazacak'

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tekkeköy seçimlerde bir kez daha tarih yazacak. seçimlerde rekor bir destek bekliyoruz" dedi

Haberlinki
Haberlinki
13 Haziran 2018 Çarşamba 10:13
Başkan Togar: 'Tekkeköy tarih yazacak'

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Yaylageriş Mahallesi gençleri tarafından organize edilen iftar programında birlik beraberlik mesajları verdi. 

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Togar ve Milletvekili Adayı Bilgin vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek sohbet etti. Başkan Togar, 24 Haziran seçimleri için mahallelilerden destek sözü aldı  Başkan Togar, 24 Haziran seçimleri için destek sözü aldı  Yaylageriş Mahallesi gençleri tarafından organize edilen iftar yemeğine Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya, Meclis Üyesi Erdinç Baştan, Kadın Kolları Başkanı Aysel Damat, Gençlik Kolları Başkanı Sefa Anıl ve ilçe teşkilatı katıldı. 

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN...

Konuşmasında 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldığına dikkat çeken Başkan Togar, “24 Haziran seçimleri çok çok önemli. Hepimiz çok çalışmalıyız. Yeni sistemle Başkan seçeceğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın rahat çalışabilmesi için güçlü Meclis, güçlü hükümet şart. Bu günlerde ülkemize içten ve dıştan saldırıların nedeni de güçlü Türkiye istemeyenlerin oyunundan başka bir şey değil. Bizler sizlerin desteği ile yine bir olup Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde onun arkasında bu davanın bir neferi olarak yürüyeceğiz. Tekkeköy seçimlerde bir kez daha tarih yazacak. seçimlerde rekor bir destek bekliyoruz” diye konuştu. 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.