Başkan Togar’dan taraftara çağrı

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Şehrimizin en büyük değeri, markası, gururumuz Samsunspor 22 Nisan Pazar günü çok önemli bir maça çıkıyor. Haydi Samsun yediden yemişe hep birlikte takımımıza sahip çıkmak, destek olmak için stattaki yerimizi alalım” dedi.

Haberlinki
Haberlinki
21 Nisan 2018 Cumartesi 12:28
Başkan Togar’dan taraftara çağrı

Spor Toto 1. Lig’in son 3 haftasına düşme korkusuyla giren Samsunspor’da, kendisi gibi 34 puanı bulunan, averaj farkıyla düşme barajının hemen üstünde yer alan Denizlispor’la oynanacak maç öncesi şehirde adeta seferberlik ilan edildi.

Tekkeköy önemli derbiye ev sahipliği yapacak

“Başka Samsunspor yok” diyen Başkan Togar, “Samsunspor Spor Toto 1. Lig’de 22 Nisan Pazar günü saat 13.00’te ilçemiz sınırları içerisinde bulunan kendi sahasında Denizlispor’u ağırlayacak. Samsunspor’a destek için Tekkeköy ev sahibi olarak stattaki yerini alacaktır. Takımımızın bizim desteğimize ihtiyacı var. Tezahüratlarımız ve manevi desteğimiz ile onların yanında olduğumuzu göstermenin şimdi tam zamanı. Özellikle bu maç şehrimiz ve şehrimizin ön önemli en büyük markası olan Samsunspor için çok önemli bir karşılaşma” ifadelerini kullandı.

“Şehrimizin en önemli markasına sahip çıkmalıyız”

Samsunspor’a her zaman sahip çıkıp, yanında olduklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Samsunspor bizim şehrimizin en önemli değerlerinden birisidir. Bizler tüm Samsun gibi her zaman takımımıza maddi manevi desteği esirgemedik. En zor zamanlarında yanlarında yerimizi aldık. Destek kampanyalarına katıldık. Her maçında stattaki yerimizi alarak takımımıza destek olduk. Şimdi hepsinden daha önemli bir süreç içerisine girdik. 22 Nisan Pazar günü saat 13.00’te ilçemizde bulunan yeni 19 Mayıs Stadında oynanacak Samsunspor-Denizlispor karşılaşması bizim için, Samsun için olmak ya da olmamak maçıdır. Bu önemli karşılaşma için tüm Samsun halkını, taraftarlarımızı topyekûn ilçemizde bulunan stadyuma davet ediyorum. Umut ediyoruz şehrimizin en büyük değeri, markası olan Samsunspor bu ligde kalacaktır” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 21.04.2018 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.