Başkan Tok, bayramda şehitleri unutmadı

Samsun'un İlkadım ilçe Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kıranköy’de bulunan şehitliği ziyaret ederek dua okudu. 

01 Eylül 2017 Cuma 21:13
Başkan Tok, bayramda şehitleri unutmadı

Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Bayram Namazını Fevzi Çakmak Camisi'nde kıldı. İlk bayramlaşma merasimini bayram namazı çıkışında bir araya geldiği cami cemaati ve vatandaşlar ile gerçekleştiren başkan Tok; "İnsanı insan yapan ve bütün erdemlerin birlikte yaşandığı dini bayramlarımızdan birisi olan Kurban Bayramı’nın sevgiye, barışa, kardeşliğe hoşgörüye ve güzel yarınlara umut olmasını diliyorum. Başta ülkem, değerli hemşehrilerim ve tüm İslam alemine huzurlar getirmesini temenni ediyorum. Bayramımız kutlu ve mutlu olsun" diye konuştu.

Namaz sonrası şehit ziyareti
Şehit kabirlerini tek tek gezen Başkan Tok, "Bugün tüm yurtta mübarek Kurban Bayramını kutlayabiliyor, çocuklarımız gülüp oynayabiliyor ve ibadetlerimizi yerine getirebiliyorsak, bunu canları uğruna bu toprakları vatan yapan şehitlerimize borçluyuz. Vatanımıza ve istiklalimize kasteden hain düşmanlara karşı yurdumuzun her karış toprağını aziz kanlarıyla sulayan şehit ve gazilerimiz olduğu için gururluyuz. Onlar sayesinde bu vatan toprakları üzerinde özgürce yaşıyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Buna kalkışanlar gerekli cevabı almış ve alacaktır. Ülkemizin bağımsızlığı uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 01.09.2017 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.