Başkan Yılmaz Gülsan'da esnafı ziyaret etti!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gülsan Sanayii ve Eski Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelerek sanayinin taşınması için ortak akılla hareket etmenin iki taraf içinde faydalı olduğunu belirtti.

Haberlinki
Haberlinki
12 Mart 2018 Pazartesi 15:38
Başkan Yılmaz Gülsan'da esnafı ziyaret etti!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gülsan Sanayii ve Eski Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelerek sanayinin taşınması için ortak akılla hareket etmenin iki taraf içinde faydalı olduğunu belirtti.

Gülsan Sanayi Sitesinin taşınması için gerekli altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sanayi esnafıyla bir araya geldiği toplantıda talepleri dinledi. Hiçbir mağduriyete meyil vermeden çalışmalarını tamamlamak istediklerini belirten Başkan Yılmaz, "Derecik ve Toybelen’de 60’ar dönüm arazimizi sanayi tesisi olacak olacak şekilde revize ediyoruz. Yine aynı şekilde Badırlı’da 40 dönümlük bir alan bu iş için ayrıldı. Bizim gayemiz dükkan sahiplerinin buralarda yerlerini alıp çalışmalara en kısa zamanda başlamasıdır. Ortak akıl ile hareket etmenin iki taraf içinde faydalı olacağına inanıyoruz. En doğru cevap alacağınız yer Samsun Büyükşehir Belediyesi’dir. O yüzden kafanıza takılan her şeyi bize sorun" dedi.

"Kimse mağdur olmasın diye uğraşıyoruz"

Esnafın kafasında soru işareti olan "Nereye gideceğiz?"sorusunun cevap bulduğunu da belirten Başkan Yılmaz, "Sanayi için belirlediğimiz yerleri bu zamana kadar dile getirmemiştik. Fakat sizlerin kafasındaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak adına geçtiğimiz günlerde açıkladık. Amacımız sizleri mağdur etmemek. Mağduriyet doğmaması için iş birliği içinde çalışmalıyız. Bizler sizlere her türlü konuda yardımcı olmaya hazırız. Sizlerden de bizim işlerimizi kolaylaştırmanızı istiyoruz. Gerekli kamulaştırma ve istimlak çalışmalarını en kısa zamanda tamamlayıp burada gerçekleştirmek istediğimiz projelerin ortaya çıkması için desteğiniz önem arz ediyor. Sizler için belirlediğimiz Derecik ve Toybelen’deki alanlarımız yüzlerce dükkanı içinde barındırabilecek" şeklinde konuştu.

Programa Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, Gülsan Sanayii ve Eski Sanayii Sitesi esnafları katıldı.

Son Güncelleme: 12.03.2018 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.