Başkan Yılmaz ile Bağımsız Üye Akyüz arasında gerginlik yaşandı

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkan Yılmaz ile Bağımsız Meclis Üyesi Erkan Akyüz’ün gerginlikleri damga vurdu.

15 Ocak 2018 Pazartesi 17:03
Başkan Yılmaz ile Bağımsız Üye Akyüz arasında gerginlik yaşandı

Haber Linki – Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı Ocak ayı 2. Birleşiminin 1. Oturumu Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında yapıldı.

Komisyondan geçen gündem maddeleri tek tek okunarak onaylandı. Meclisin gündem maddelerinden biri olan Büyükşehir Belediyesi’nin il ve ilçelerde yapılacak olan çalışmalar için İller Bankası’ndan kredi talebi maddesinin onaylanması öncesi söz alan Bağımsız Meclis Üyesi Erkan Akyüz, kredi taleplerine red oyu vereceği söyledi. Akyüz, daha sonra ulaşım master planını eleştirdi.

Bunun üzerine Başkan Yılmaz, Akyüz’e seslenerek, “Bunlar komisyonda görüşülmüş şeyler. Burada medyayı karşınıza alıp da propaganda yapmanıza müsaade etmiyorum. Ben sizi burada meclisi bloke ettiğinizi düşünüyorum. Halen uzatıyorsun” demesinin ardından Akyüz ise, “Ben seçildim, vatandaşın oylarıyla geldim. Hadsizlik ve size karşı saygısızlık yaptığımı düşünüyorsanız meclis divanı beni ya disipline sevk edebilir ya da uyarı verebilir. Lütfen üslubunuza dikkat edin sayın başkan. Ben sizin şirket işçiniz değilim” diye cevap verdi.

Bu konuşmaların ardından Başkan Yılmaz, Akyüz’ün meclisi bloke ettiğine dair meclis üyelerinin oylarına sundu. Meclis üyeleri de Akyüz’ün meclisi bloke ettiğini oy çokluğu ile onayladı.

Son Güncelleme: 15.01.2018 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.