Bu adama dikkat! Samsun'da kan donduran cinayetin perde arkası...

Samsun'da 6 gündür kayıp olarak aranan ve geçtiğimiz gün komşusunun evinin bahçesindeki foseptik çukurunda cansız bedeni bulunan Zafer Çağdaş Adıgüzel'in katil zanlısı 60 yaşındaki Ekrem E. tüm yurtta didik didik aranıyor.

Haberlinki
Haberlinki
24 Mayıs 2018 Perşembe 15:23
Bu adama dikkat! Samsun'da kan donduran cinayetin perde arkası...

Samsun'un Atakum İlçesi Yalı Mahallesi'ndeki komşusunun evindeki foseptik çukurunda cansız bedeni bulunan Zafer Çağdaş Adıgüzel'in katil zanlısı Ekrem E. olaydan sonra kayıplara karıştı. Cinayetin aydınlatılması için çalışan ekipler Ekrem E'yi  bulabilmek için tüm yurtta çalışma başlattı. Tv 8 'de yayınlanan Gerçeğin Peşinde isimli programa da konu olan kan donduran cinayetin aydınlatılması ve katil zanlısının yakalanması için Samsun ve Türkiye genelinde arama çalışmaları devam ediyor. Ekrem E'nin Zafer Çağdaş Adıgüzel'in cansız bedeninin bulunmasından bir gün önce Ekrem E.'nin maktulün kardeşini arayıp bulunup bulmadığını sorduğu öğrenildi. Ekrem E'nin ise İstanbul'da ya da İzmir'de olduğu ihtimali üzerinde duruluyor. 

Haber: Merve İLHAN

Son Güncelleme: 24.05.2018 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.