Büyükşehir’in 220 milyonluk ek kredi talebi kabul edildi

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Samsun ve ilçelerinde çeşitli hizmetler için Büyükşehir Belediyesi’nin İller Bankası’ndan 220 milyon liralık ek kredi talebi oy çokluğu ile kabul edildi

15 Ocak 2018 Pazartesi 17:26
Büyükşehir’in 220 milyonluk ek kredi talebi kabul edildi

Haber Linki – Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı Ocak Ayı 2. Birleşiminin 1. Oturumu gerçekleşti. Belediye Meclis Binası’nda, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın meclis başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 57 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

220 MİLYON TL’LİK EK KREDİ KABUL EDİLDİ

Gündem maddelerinden biri olan ve hafta içi komisyon toplantısında çeşitli hizmetler için İller Bankası’ndan 220 milyon TL'lik ek kredi kullanılması talebine ilişkin 9 madde görüşüldü. Büyükşehir Belediye sınırları içerisinde olan muhtelif cadde, sokak ve bulvarların bitümlü sıcak karışımlı ve asfalt sathi kaplama için 20 milyon TL, Bilim Merkezi İnşaatı için 20 milyon TL, hafif raylı sistem Üniversite İstasyonu-OMÜ Kampüs hattı yapımı için 40 milyon TL, Atakum ilçesindeki Alanlı Mahallesine 24 derslik okul binası yapımı için 7 milyon 500 bin TL, merkez Kulacadağ Plenti Binder ve aşınma karışımları için kalter veya bazalt orjinli taş ocaklarından idarece istenen gradasyonda konkasör ile kırılmış elenmiş agrega ile asfalt mıcırının ocaktan çıkarılması, üretilmesi ve nakti için 7 milyon 500 bin TL, Bafra Kızılırmak 2. Etap peyzaj ve rekreasyon yapım işi için 7 milyon 500 bin TL, Bafra çok amaçlı salon inşaatı için 7 milyon 500 bin TL, ilçelerde yapımı devam eden BSK ve beton kaplama yol yapımı için 50 milyon TL, altyapı, üstyapı, çevre ve peyzaj, kentsel dönüşüm, kültür ve turizm projeleri için 60 milyon TL olmak üzere toplam 220 milyon TL’lik ilgili maddeler oy çokluğu ile kabul edildi.

Son Güncelleme: 15.01.2018 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.