Canik Belediyesi can dostları yalnız bırakmıyor

Canik Belediyesi, ilçede sokak hayvanlarının gerekli tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

26 Ocak 2023 Perşembe 16:39
Canik Belediyesi can dostları yalnız bırakmıyor

Canik Belediyesi, ilçede sokak hayvanlarının gerekli tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Canik Belediyesi, ilçedeki sokak hayvanları için sahada çalışmalarını sürdürüyor. Kış ayları öncesinde sokak hayvanlarının beslenme sorunu yaşamaması için gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçede mama ve su ünitelerinin sayısını arttıran Canik Belediyesi, bu ünitelerin düzenli olarak dolum ve bakımlarını gerçekleştiriyor. Sağlık sorunları yaşayan sokak hayvanlarının veteriner hekimler eşliğinde tedavilerini gerçekleştiren Canik Belediyesi, sahada büyük bir özenle sürdürdüğü çalışmalarla sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor.

Beslenme ihtiyaçları karşılanıyor

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan mama ve su ünitelerinin düzenli olarak bakım ve dolumlarını gerçekleştiriyor. Gün içerisinde düzenli olarak mama ve su ünitelerini kontrol eden ekipler, sokak hayvanlarının beslenme sorunu yaşamaması için ünitelerin dolumlarını gerçekleştiriyor.

Tedavileri gerçekleşiyor

Canik Belediyesi sağlık sorunu yaşayan sokak hayvanlarına yönelik tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. İlçede sağlık sorunu yaşayan sokak hayvanlarına Canik Belediyesi veteriner hekimleri tarafından müdahale ediliyor. İlçede tespit edilen ve belediyeye gelen ihbarlar üzerine sağlık sorunu yaşayan sokak hayvanlarına anında ulaşan Canik Belediyesi veteriner hekimleri, onların tedavilerini gerçekleştiriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.