Çocuklar eğlenirken öğreniyor

CANİK BELEDİYESİ HANIM KONAKLARI’NDA BULUNAN SIBYAN SINIFLARI’NDA FARKLI ALANLARDA EĞİTİMLER, KÜLTÜR VE SANAT FAALİYETLERİYLE BİR ARAYA GELEN ÖĞRENCİLER YAZ TATİLİNİ DOLU DOLU GEÇİRMEYE DEVAM EDİYOR. GELENEKSEL TÜRK SANATLARI, KURAN-I KERİM, TEMEL SAĞLIK, HİJYEN, AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI, SAĞLIKLI BESLENME, KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK EĞİTİM VE SOSYAL AKTİVİTELERLE BİR ARAYA GELEN ÇOCUKLAR, YAZ TATİLİNDE EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR.

18 Ağustos 2023 Cuma 17:18
Çocuklar eğlenirken öğreniyor

Canik Belediyesi’nin düzenlediği yaz eğitimlerinde çocuklar eğlenirken öğreniyor.

Canik Belediyesi, çocukların tatil sürecini etkili ve verimli bir şekilde geçirmeleri için yaz tatili döneminde onları birbirinden özel projeler ve etkinliklerle buluşturuyor. Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda bulunan Sıbyan Sınıflarında farklı alanlarda eğitimler ile kültür ve sanat faaliyetlerine katılan öğrenciler yaz tatilini dolu dolu geçiriyor. Geleneksel Türk sanatları, Kur’an-ı Kerim, temel sağlık, hijyen, ağız ve diş sağlığı, sağlıklı beslenme, kişisel gelişim eğitimleri başta olmak üzere birçok eğitim ve sosyal aktivitelere katıla çocuklar, yaz tatilinde eğlenirken öğreniyor.

“Çocuklarımız, yaz tatilinde eğlenirken öğrenmeye devam ediyor”

Öğrencileri, yaz tatili sürecinde özel eğitimler ve etkinliklerle buluşturmaya devam ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımızın yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmeleri, eğlenirken öğrenmeleri için onları özel etkinlikler ve aktivitelerle buluşturuyoruz. Kültür ve sanat faaliyetlerimiz, eğitimlerimiz ve etkinliklerimizle çocuklarımız, yaz tatilinde eğlenirken öğrenmeye devam ediyor. Çocuklarımızı, yaz tatili sürecinde zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacağı, yeni beceriler edineceği aktivitelerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.