Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'a müjde!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekletirdiği Samsun mitinginde, Samsunlulara 'Şehir Hastanesi' ve Millet Bahçesi' müjdesini verdi.

Haberlinki
Haberlinki
18 Haziran 2018 Pazartesi 17:27
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'a müjde!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü durağı Samsun oldu. Erdoğan'ı dinlemeye gelen binlerce vatandaş sağanak yağmura rağmen Cumhuriyet Meydanı'nı doldurdu. 

Samsunluların yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdoğan "2002'den beri girdiğimiz tüm seçimlerde Samsun AK Parti'nin en büyük destekçilerinden biri oldu. Samsun bizim göz bebeğimiz. Samsun bizim yoldaşımız" ifadelerini kullandı.

"SAMSUN İÇİN TALİMATI VERDİM"

Samsun için 16 yılda 27 katrilyon liralık yatırım yapıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehrimizi spor salonları, yüzme havuzları, kayak eğitim merkezi ile donattık. Bu bizim gençliğe verdiğimiz önemi gösteriyor. Şimdi yeni bir adım atıyoruz. Samsun eski stadını 102 bin karelik o alanı millet bahçesine döndürüyoruz. Talimatı TOKİ'ye verdim. Samsun yeşille zaten iç içe. Böyle bir millet bahçesi yemyeşil olacak. Samsun'u aynı zamanda sağlık merkezine döndürdük. Şimdi Samsun'a bir de şehir hastanesi yakışır dedik. 900 yataklı bir şehir hastanesine de Samsun'a yapacağız" diye konuştu. 

Merve İLHAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.