Demircan ve Tok, vatandaşın problemlerini dinledi

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay vatandaşlarla bir araya geldi. 

Haberlinki
Haberlinki
19 Eylül 2018 Çarşamba 17:48
Demircan ve Tok, vatandaşın problemlerini dinledi

İlkadım Ulugazi Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından çevre esnafı ve vatandaşla bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay İlkadım ve Samsun’un sorunlarını çözmek için her zaman bir arada olduklarını belirtti. 

"Sorunları çözmenin yolu birlikten geçiyor" 
Vatandaşın taleplerini dinlediklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım ve Samsun için AK Partimizin belediyecilik anlayışı ile dev projeler gerçekleştirirken bir yandan da hemşehrilerimizle bir araya gelerek taleplerini dinliyoruz. Milletvekillerimiz ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığımızla sağladığımız sağlam diyaloglar ile vatandaşımıza hizmetimizi en üst seviyeye taşımak için iletişimimizi her zaman sağlam tutuyoruz. Bu sıkı iletişim ile değerli hemşehrilerimize en iyi hizmetleri sunma noktasında hızlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. 

Minibüs şoförleri taleplerini iletti 
Esnaf buluşmasının ardından Kıranköy Minibüs Durağı Derneği Başkanı Şaban Yurtsever ve minibüs şoförleri ile bir araya gelinen ziyaret sonrası konuşan Başkan Tok, "Büyük bir özveri isteyen minibüs şoförlüğünün zorluklarını biliyoruz ve bu zorlukları en aza indirgemek için şoför kardeşlerimizle sık sık bir araya gelerek taleplerini dinliyoruz" şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 21.09.2018 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.