Girişimci anneler bir araya geldi

Samsun Hobi ve Annebebekgiller Toplumsal Bilinçlenme Sosyal Etkinlik Platformu ortaklaşa “İlham Veren Kadınlar” konulu söyleşi düzenlediler.

13 Ocak 2018 Cumartesi 16:21
Girişimci anneler bir araya geldi

Haber Linki – Atakum Janti Butik Hotel’de düzenlenen söyleşiye Girişimci Alev Şenol konuşmacı olarak katıldı.

Söyleşi öncesi konuşan Annebebekgiller Toplumsal Bilinçlenme Sosyal Etkinlik Platform Yöneticisi Şeyma Demir, söyleşideki amaçlarının toplumsal bilinçlenmeyi arttırmak, kadınların girişimcilik adına bilgilendirilmesi ve motivasyon sağlamak olduklarını söyledi.

Kadınların toplumda bilinçlenmeleri gerektiğini belirten ELVİNDER Başkanı Yeşim Gürsoy, “Kadınlarının el emeklerinin sergilendiği ‘Kadın Çarşısı’nı Samsun’da açacağız. Yaklaşık olarak bütün illerde var ama Samsun’da yok. Açılacak olan çarşı kadınlarımızın emeklerine katkı sağlayacaktır” dedi.

Ardından konuşan KOSGEB İl Müdürü Nebahat Livaoğlu, bayanların işinin zor olduğunu belirterek, “Kendimizi iyi olmak için zorluyoruz. Yaptığımızın en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Aşk ile sevgi ile yapmaya çalışıyoruz. İş kurarken de aynı şeyi yapmamız gerekiyor. Ne yaparsak yapalım farklı yapalım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından “İlham Veren Kadınlar” adlı sunumunu yapan Girişimci Alev Şenol, kadınların girişimcilik konusunda korkmamaları gerektiğini ve kadınların istedikleri her şeyi başarabileceklerini söyleyerek, katılımcılara kadınların nasıl girişimci olabilecekleri yönünde bilgiler verdi.

Son Güncelleme: 15.01.2018 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.