Göçebe Mahallesi iftarda buluştu

KAVAK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SARICAOĞLU

17 Nisan 2023 Pazartesi 11:12
Göçebe Mahallesi iftarda buluştu

Samsun’un Kavak Göçebe Mahallesi Muhtarı, verdiği iftar ile köylüleri bir masa etrafında buluşturdu.

Samsun’un Kavak ilçesinde Göçebe Mahallesi Muhtarı Aydın Akça, Koçalan Mahallesi’nde verdiği iftar ile vatandaşları bir araya getirdi. Mahallelinin büyük ilgi gösterdiği programa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da çalışma ekibiyle katıldı.

İftar programına katılan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yaptığı organizasyon ile tüm köyü bir masa etrafında toplayan Muhtar Aydın Akça’ya teşekkür etti. Sarıcaoğlu, "Göçebe Mahallemiz Kocalan Sokak Muhtarımız Aydın Akça’nın iftar programına belediye olarak birim amirlerimizle birlikte katıldık. İftar sonrası da yaptığımız sohbette Mahalle sakinlerimizi dinleyerek bizlerden olan istek ve taleplerini aldık. Çok güzel bir program oldu. Muhtarımıza ve tüm mahallemiz sakinlerine göstermiş oldukları misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim" dedi.

İftar yemeğine katılan AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır, "Mahallelerimizin gösterdiği birlik ve beraberlikten son derece memnunuz. Bugün muhtarımız Aydın Akça’nın Kocalan Sokağı’nda düzenlediği iftar davetinde bir arada olduk. Kavak’ta ve köylerimizde sergilenen birlik ve beraberliğimizin her yere örnek teşkil etmesini dilerim. Muhtarımıza da çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Programın sonunda konuşan Göçebe Köyü Muhtarı Aydın Akça da uzaktan yakından gelerek davetlerine katılanlara teşekkür etti.

İftara Göçebe Mahallesi Dernek Başkanı Ahmet Seven, Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Dernek Sekreteri Mustafa Seven, Göçebe Kovancık Dernek Başkanı Aslan Çakır ve yönetim kurlu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.