Hakkari Şehidi Samsun'da Ölümünün 26. Yılında Anıldı

Samsun'un Bafra ilçesinde  Irak sınırında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışma sonucu şehit olan P. Kom. Er Adem Yıldız, şehadetinin 26. yılında kabri başında dualarla anıldı.

07 Ağustos 2017 Pazartesi 18:06
Hakkari Şehidi Samsun'da Ölümünün 26. Yılında Anıldı

Hakkari Şemdinli 3. Dağ ve Komando Tabur Komutanlığında vatani görevini ifa ederken 7 Ağustos 1991 tarihinde Irak sınırında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışma sonucu şehit olan P. Kom. Er Adem Yıldız için mezarı başında anma merasimi düzenlendi. Şehit Yıldız’ın anma törenine Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği başkanı Mümine Ersin, yönetim kurulu, derneğin üyeleri ve şehidin yakınları katıldı.
Tahirağa Mescidi İmamı Necattin Boyun ve Şervan Mahallesi Merkez Cami İmamı Aslan Çalışkan'ın okuduğu Yasin-i Şerif'in ardından program yapılan dua ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.