Heyelan bölgelerinde yoğun çalışma

ÇARŞAMBA BELEDİYESİ EKİPLERİ GEÇTİĞİMİZ HAFTA ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ DOLAYISIYLA MEYDANA GELEN HEYELANLARIN OLDUĞU BÖLGELERDE ÇALIŞMALARINI YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

14 Haziran 2023 Çarşamba 12:54
Heyelan bölgelerinde yoğun çalışma

Samsun’UN Çarşamba Belediyesi ekipleri geçen hafta etkili olan sağanak yağış dolayısıyla meydana gelen heyelanların olduğu bölgelerde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

5-6 Haziran’da yaşanan kuvvetli sağanak sonucu birçok noktada heyelan meydana geldi. Heyelandan dolayı bazı mahallelerin yolları ulaşıma kapandı. Akarsuların bulunduğu yerlerde köprüler ve menfezler zarar gördü. Çarşamba Belediyesi ekipleri, heyelandan etkilenen mahalle yollarının yeniden ulaşıma açılması için harekete geçti.

Belediye ekipleri iş makineleriyle heyelan dolayısıyla ulaşıma kapanan yollardaki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Çalışmaların aralıksız devam ettiği, yolların kısa süre içinde tekrar ulaşıma açılacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 14.06.2023 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.