Hollandalı televizyoncunun Samsun Kızılırmak'daki çöplere haklı isyanı!

Yıllardır Türkiye'de gezi ve yemek programları çeken Hollandalı televizyon programcısı Wilco van Herpen, Karadeniz gezisi sırasında karşılaştığı manzarayı kayda aldı. Samsun'un Bafra ilçesinde yeşil alana atılan çöplerden rahatsız olan Herpen, sitemini bu sözlerle dile getirdi.

25 Eylül 2017 Pazartesi 16:45

Hollandalı televizyon programcısı Wilco van Herpen, sitemini şu sözlerle dile getirdi; 'Muhteşem bir yerdeyim Kızılırmak Deltası Samsun'a ve Bafraya yakın ama ne buldum biliyor musunuz gösteriyorum size bakın, teşekkürler millet teşekkürler.Yani kendi evinizde o kadar pislik bırakıyor musunuz? Yok. Neden o zaman doğada herşeyi bırakıyorsunuz? Ben acayip kızıyorum bütün ekip kızıyor ama artık mutsuz oluyorum galiba ümit yok fena fena gerçekten ayıp.' diyerek sosyal medyadan tepkisini gösterdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.