İlkadım'dan Zeytin Dalı'na bayraklı destek

Samsun'da İlkadım Belediyesi, Suriye’nin kuzeyinde devam eden ‘Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için esnafa Türk bayrağı dağıttı.

23 Ocak 2018 Salı 14:04
İlkadım'dan Zeytin Dalı'na bayraklı destek

İlkadım Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürütülen harekata destek olmak için Mecidiye Çarşısı ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde esnafa ve vatandaşa Türk bayrağı dağıttı. İlk etapta ilçede bulunan 500 iş yerine Türk bayrağı asıldı. 


İlkadım Zabıta Müdürü Süleyman Yılmaz, “Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na İlkadım Belediyesi olarak biz de destek veriyoruz. Destek olmak için bir farkındalık oluşturmak istedik. Bunun için de ilk aşamada Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde bulunan iş yerlerine Türk bayrağı astık. Suriye’de bulunan askerlerimize ve ordumuza başarılar diliyoruz. İnşallah muvaffak olurlar. Etkinliğimiz kapsamında 500 Türk bayrağını iş yerlerine astık” dedi.


İlkadım Belediyesi, Zeytin Dalı operasyonuna destek kapsamında bayrak dağıtımına ilerleyen günlerde de devam edecek.

İHA

Son Güncelleme: 23.01.2018 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.