İlkokul öğrencilerinden örnek proje

19 Mayıs Şehit Burhan Yazıcı İlkokulu öğrencileri, "Çöpe Dökmeyelim, Aç Kalmasınlar Projesi" kapsamında sokak hayvanlarını besliyor. 

07 Şubat 2018 Çarşamba 12:29
İlkokul öğrencilerinden örnek proje

Şehit Burhan Yazıcı İlkokulu 4 A Sınıfı Öğretmeni İsa Soydan rehberliğinde öğrencilerin de katılımlarıyla "Çöpe Dökmeyelim, Aç Kalmasınlar Projesi" uygulanıyor. Projedeki amaç öğrencilerin merhamet ve yardımlaşma duygusunu geliştirmenin yanında sokak hayvanları ile ilgili farkındalık oluşturmak ve artan yemeklerin israfını engellemek.

Uygulamaya başlayan projeden sonra birçok öğrenci evlerinin etrafındaki sokak hayvanlarına bir kap yemek, bir kap su vermeye başladı.
Kış günlerinde zor şartlar altında yaşamını sürdüren sokak hayvanlarına sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Şehit Burhan Yazıcı Okul Müdürü Ramazan Baykal, “Son günlerde medyada çıkan haberlerde şahit olduğumuz bazı duyarsız vatandaşlara örnek olan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz. Bu öğrencilerimiz hayvanlara çeşitli şekillerde eziyet ederek ölümüne neden olan duyarsız kişilere en iyi şekilde örnek olmuşlardır. Bu duyarlılık bize ecdadımızın bir armağanıdır. Bu vesileyle tüm 19 Mayıs halkını sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olmaya ve bu hayvanlara sahip çıkmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.