İnternet Gazetecileri Samsun’da tek vücut oldu

Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü nedeniyle mevlit ve yemek programında bir araya geldi.

11 Ocak 2018 Perşembe 12:43
İnternet Gazetecileri Samsun’da tek vücut oldu

Haber Linki – Kurulduğu günden itibaren Samsun'da internet medyasında görev yapan basın mensuplarını bir araya getiren İnternet Gazetecileri Cemiyeti birlik ve beraberlik örneği oluşturdu.

İlk olarak Samsun Büyük Camii'nde şehitler ve vefat eden gazeteciler için mevlit okutulurken, daha sonra cemiyet üyeleri yemekte buluştu.

Kısa bir süre içinde kurulan Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti, Samsun’da internet medyası üzerinde faaliyet gösteren basın mensuplarını bir araya getirerek tek çatı altında toplaması birlik ve beraberliğin güzel bir örneği oldu.

“ÇITAYI YUKARILARA ÇIKARACAĞIZ”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü daha anlamlı bir hale getirmek adına gerçekleştirdikleri programlar hakkında bilgi veren Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Sedat Öksüzoğlu, “Kısa bir süre önce yazılı ve görsel basında Samsun'da yıllarca çalışmış, daha sonra internet medyasında emek veren bu mesleğin doğru, tarafsız ve ilkeli yapılması adına büyük çaba gösteren basın çalışanlarının oluşumuyla yola çıkan Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti, kuruluşundan itibaren yönetim kurulu toplantılarını her cuma günü farklı bir yönetim kurulu üyesinin yerinde yaparak aldıkları ortak kararlar doğrultusunda çalışmalarını hızla sürdürüyor.  Bu anlamda biz gazeteciler için büyük bir anlamı olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzuru ve refahı için gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimiz ve vefat eden gazeteci ağabey ve büyüklerimiz için mevlit okuttuk, dualar ettik. Mekanları cennet olsun. Vefat eden gazeteci ağabeylerimizin bizlere bıraktığı bu onurlu mesleği daha yukarılara taşımak adına ve bizden sonra gelen meslektaşlarımıza bırakmak adına güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 11.01.2018 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.