İşveren ve gençler bir arada

SAMSUN’DA, 28-29 NİSAN TARİHLERİNDE ÖMER HALİS DEMİR ÇOK AMAÇLI KONFERANS SALONU’NDA GERÇEKLEŞEN ORTA KARADENİZ KARİYER FUARI’NDA (OKAF’23) YEDAŞ DA YERİNİ ALDI. SAMSUN, ORDU, ÇORUM, AMASYA VE SİNOP İLLERİNDE, ELEKTRİK DAĞITIM SEKTÖRÜNDE KALİTELİ VE KESİNTİSİZ HİZMET SUNMAYI AMAÇLAYAN YEDAŞ, SAMSUN’DA DÜZENLENEN OKAF’23’TE STANT AÇARAK GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ.

02 Mayıs 2023 Salı 15:22
İşveren ve gençler bir arada

OKAF’23’te stant açan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş (YEDAŞ), genç yetenekleri ağırladı.

Samsun’da, 28-29 Nisan tarihlerinde Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda gerçekleşen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nda (OKAF’23) YEDAŞ da yerini aldı. Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde, elektrik dağıtım sektöründe kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmayı amaçlayan YEDAŞ, Samsun’da düzenlenen OKAF’23’te stant açarak gençlerle bir araya geldi.

Fuarda YEDAŞ standına yoğun ilgi

OKAF’ın odağında yer alan üniversiteli gençler ile mezunlara sunulacak kariyer fırsatları ve hizmetlerinde paydaşların rolleri, sorumluluk ve katkılarına dair bilgiler veren YEDAŞ yetkilileri, etkili özgeçmiş hazırlama, iş başvuruları sonrasında gerçekleşen insan kaynakları görüşmelerinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında kısa bir sunum da gerçekleştirdi.

‘İşveren ve gençler’ bir arada

OKAF etkinliği ile ilgili değerlendirmede bulunan YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, “İşverenlerin ve gençlerin birebir temas kurmalarını sağlayan bu tarz etkinliklerin çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. İş hayatına adım atmaya hazırlanan genç arkadaşlara yol gösterici olmayı önemsiyor ve bu doğrultu çalışmalarımızı planlıyoruz. Herkes için verimli bir etkinlik olduğuna inanıyorum ve bu yılda genç arkadaşlarla bir araya geldiğimiz için mutluluk duyuyorum” dedi.

Son Güncelleme: 02.05.2023 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.